Avís LegalKRINKE, S.L. (Des d'ara LLAR D'INFANTS MICKEY MOUSE) amb CIF B-58.368.192, és una societat inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Tom 30438 , Foli 41, Secció 8, Full 92927, Inscripció 6.
Imparteix el Primer Cicle d'Educació Infantil autoritzat per el Departament d'Ensenyament amb el Codi 08.051.641.
Aquesta societat és titular del nom de domini www.llardinfants-mickeymouse.cat

Adreça:
C/ Dolors Masferrer i Bosch 24-30
08028 Barcelona
Tel. +34 93 330 42 16
Email: llardinfants.mickeymouse@gmail.com

CONDICIONS GENERALS D’ÚS

• L'usuari accedeix voluntàriament a aquest lloc web, el que implica que l'utilitzarà d'acord amb aquest avís legal, la llei, la moral, la bona fe i / o els bons costums.
• La utilització d'aquest lloc web suposa l'acceptació d'aquest avís legal.
• Les pàgines web d'aquest lloc web poden ser visitades lliurement pels usuaris.
• LLAR D’INFANTS MICKEY MOUSE es reserva el dret a modificar sense previ avís el contingut d'aquest avís legal, per tant, i per a una correcta utilització del lloc web, li recomanem que visiti periòdicament aquesta secció.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

© 2016, KRINKE, S.L., www.llardinfants-mickeymouse.cat tots els drets reservats.
• Aquest lloc web i els continguts inclosos en el mateix: articles, textos, imatges, logotips, marques, botons, programari, etc. estan protegits per la legislació vigent en propietat industrial i intel·lectual i són propietat de LLAR D'INFANTS MICKEY MOUSE o de tercers que han autoritzat el seu ús a LLAR D'INFANTS MICKEY MOUSE, quedant expressament prohibida l'explotació sense l'autorització de LLAR D’INFANTS MICKEY MOUSE.
• L'accés a aquest lloc web no suposa, en cap cas, adquisició per part dels usuaris de cap dret de propietat sobre els continguts que figuren en el mateix.
• LLAR D’INFANTS MICKEY MOUSE es reserva el dret a modificar, actualitzar o suprimir qualsevol dels continguts d'aquest lloc web, en qualsevol moment i sense previ avís.

LIMITACIÓ DE LA RESPONSABILITAT

• LLAR D’INFANTS MICKEY MOUSE es reserva el dret a interrompre l'accés al seu lloc web, així com la prestació de qualsevol servei a través del mateix en qualsevol moment i sense previ avís, sigui per motius tècnics, de seguretat, de manteniment o per qualsevol altra causa.
• LLAR D’INFANTS MICKEY MOUSE no serà responsable en cas de que s'hagi d'interrompre el servei, retard o mal funcionament i altres inconvenients que tinguin el seu origen en causes que s'escapen del control de LLAR D'INFANTS MICKEY MOUSE i / o siguin degudes a una actuació dolosa o culpable de l'usuari i / o tinguin el seu origen per causes de força major.
• La informació continguda en aquest lloc web pot no ser correcta, malgrat els esforços realitzats per dur a terme la seva exactitud i actualització. En conseqüència, LLAR D'INFANTS MICKEY MOUSE no es responsabilitza dels errors continguts, ni dels danys o perjudicis derivats de la seva utilització.
• Aquest lloc web pot contenir enllaços a altres llocs webs del contingut, la utilitat o exactitud no es pot responsabilitzar LLAR D'INFANTS MICKEY MOUSE La incorporació d'un enllaç en aquest lloc web no pot considerar-se una recomanació als usuaris perquè procedeixin a la seva utilització, la decisió d'utilitzar és responsabilitat d'aquests últims.
• LLAR D’INFANTS MICKEY MOUSE no es fa responsable dels danys i perjudicis derivats de l'ús d'aquest lloc web o dels seus continguts, no garantint l'absència de virus o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l'usuari.
• LLAR D’INFANTS MICKEY MOUSE no es responsabilitza del mal ús que es pugui fer d'aquest lloc web.

LEGISLACIÓ APLICABLE I TRIBUNALS COMPETENTS

• Les condicions d'aquest lloc web i les relacions entre l'usuari i LLAR D'INFANTS MICKEY MOUSE es regiran per la legislació i jurisdicció espanyola.
• Per conèixer qualsevol discrepància que pugui sorgir entre l'usuari i LLAR D'INFANTS MICKEY MOUSE ambdues parts se sotmeten als jutjats i tribunals de Barcelona, Espanya.